ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΗΤΙΚΟ

Σ αυτό το ιστολόγιο θα βρείτε πληροφορίες για το ελαιόλαδο που παράγουμε στην Κρήτη και μπορείτε να βρείτε τυποποιημένο σε 5λιτρα μεταλλικά δοχεία.

Τηλ. επικοινωνίας 6972809727 και 6977281060

elaioladokritiko@gmail.comΚυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Η επίσημη πρώτη για τον υπό σύσταση αστικό καταναλωτικό συνεταιρισμό Το κουκούλι!Από χθες, Σάββατο 7/3, η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων να δημιουργήσουμε ένα συνεταιριστικό παντοπωλείο, πήρε το δρόμο για την υλοποίηση! Τα ιδρυτικά μέλη του υπό σύσταση συνεταιρισμού συνυπέγραψαν το καταστατικό, κατέβαλαν τη συνεταιριστική τους μερίδα και εξέλεξαν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής με τα "αξιώματα" να μοιράζονται με κλήρωση.

Το οικολογικό παντοπωλείο Το κουκούλι, είναι μια προσπάθεια μικρών οικο-παραγωγών και συνειδητοποιημένων καταναλωτών,να δώσουν μια κοινή και συλλογική απάντηση στα διατροφικά και παραγωγικά ζητήματα. Σκοπός του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί ένα σημείο πώλησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τα προϊόντα των μικρών παραγωγών της υπαίθρου που παράγουν με σεβασμό στους καταναλωτές και το περιβάλλον χωρίς να μεσολαβούν μεσάζοντες.

Κουβαλώντας την εμπειρία πολλών αυτο-οργανωμένων εγχειρημάτων (ομοτράπεζοι, οικογιορτές, συντροφία κλπ), αλλά και στο δρόμο που χάραξε το πρώτο συνεταιριστικό σούπερ μάρκετ bioscoop, συμμετέχουμε στην προσπάθεια για τη δημιουργία του οικολογικού παντοπωλείου - καφενείου Το κουκούλι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούμε ιδρυτικά μέλη και που τα προϊόντα που παράγουμε, βότανα και ελαιόλαδο, θα βρίσκονται στα ράφια του!

Περισσότερα για το εγχείρημα εδώ: http://www.tokoukouli.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου